Hondenhotel

Hondenhotel

Hondenhotel Dijkzicht doet niets liever dan alle gasten een fijne vakantie bieden. We proberen zoveel mogelijk de honden die in ons hotel verblijven in de speelweiden samen met soortgenoten te laten genieten. 

Door onze kennis en ervaring lukt het bijna altijd wel om in ieder geval een of twee geschikte vakantie maatjes te vinden. Maar grotere groepjes geeft vooral bij de jonge gasten nog meer plezier en waar ook alle ruimte voor is ,vies worden mag.

Bij binnenkomst kan er lekker uitgerust worden. 

Tijdens het buiten zijn (4x per dag),worden de kennels binnen lekker schoongemaakt,de kleedjes recht gelegd en de bakken van schoon drinkwater voorzien. 

Rust reinheid en regelmaat : In ons hondenhotel gebeurd elke dag alles  op vaste tijden en weet onze gast al na 1 dag hoe alles werkt. Zelfs wanneer hij wel en niet aan de beurt is om naar buiten te gaan en eten krijgt. Dat geeft ontzettend veel rust. Met de laatste ronde voordat iedereen nog een koekje krijgt voor het slapen gaan is het ook muisstil en kan het licht uit. Slaap lekker!

Dierenhotel Dijkzicht heeft gekozen voor een gerenomeerd merk hondenvoeding ,namelijk Royal Canin. Deze brokken zijn in de prijs inbegrepen en worden 2x per dag verstrekt. Voor elke hond groot/middel/ klein zijn eigen brok. Zelfs voor de oudere maatjes zijn er speciale senior brokken. Vers drinkwater is 24 uur per dag tot beschikking en dagelijks besluiten we de dag met een lekker koekje.
 
Wanneer u liever heeft dat uw hond zijn eigen merk voer blijft eten of misschien normaalgesproken diepvriesvoer krijgt is dat geen probleem. Ook een 3e voeding is mogelijk mocht dit gebruikelijk zijn.
 
 
Meenemen
Tijdens het verblijf in Dierenhotel Dijkzicht mag uw hond natuurlijk zijn eigen kussen of mand meenemen maar dat is niet nodig. Wij hebben voor al onze gasten kleedjes die heerlijk liggen en makkelijk te wassen zijn. Een ongelukje op of iets te enthousiast met het kleedje is dan ook geen probleem. De wasmachine is er goed voor en zo kunnen de eigen spullen ook niet kapot gaan. Vergeet niet om uw betaalde reservering mee te nemen en eventueel de eigen voeding wanneer u dit liever heeft of nodig mocht zijn.
 
Brengen
Het brengen van uw huisdier is de eerste keer natuurlijk altijd een beetje spannend. Vaak voor u nog spannender dan voor de hond ,spreken we uit ervaring. Binnen heel korte tijd is er al gewenning omdat wij alles elke dag exact hetzelfde doen volgens een vaste werkwijze. Bij het inchecken is het van belang dat u het vaccinatieboekje heeft meegenomen met de juiste inentingen en deze ook bij ons achterlaat. Wanneer er medicijnen gegeven moeten worden is dat geen probleem. De volgende keren zult u zien dat uw hond vrolijk binnen stapt voor weer een vrolijke logeerpartij.
 
 
Halen
Bij het halen is het van belang dat u het incheck formulier weer meebrengt. Dit is voor ons een stukje controle. Maar mocht iemand anders de hond ophalen dan horen we dat liever vooraf of even per telefoon. Wanneer u komt halen heeft de hond al gegeten en is geborsteld. (indien nodig) Het is ook mogelijk dat uw hond nog even lekker gewassen of getrimd wordt voor het ophalen. Geeft u dit uiterlijk met brengen aan.
 

Let u alstublieft wel op onze openingstijden van het halen of brengen.