Dol Dagje Dijkzicht

Dagopvang
Het is in dierenhotel Dijkzicht ook mogelijk om uw huisgenoot, van een gezellig dagje in de hondencrèche te laten genieten.

Dit is de ideale oplossing voor mensen die een of meerdere dagen in de week niet thuis zijn door bv. hun werk, hobby of andere oorzaken en met het probleem van “wie laat de hond uit” te maken krijgen !

Het is dus mogelijk om vanaf 7.00 uur ’s morgens uw hond in vertrouwde handen af te geven aan de ervaren verzorgers van dierenhotel Dijkzicht.
Uw hond kan dan gaan genieten met de andere daggasten gaan in een van de 14 ruime speelweides die het gezellige hotel rijk is. 

Maar ook is het mogelijk (als het gedrag het toelaat) om uw hond met meerdere crèche honden te laten ravotten in de hondenspeeltuin.
Een grote speelweide speciaal voor de dagopvang gasten ,een dolle boel !
Al vele mensen in de wijde omtrek maken gebruik van deze mooie oplossing en brengen hun hond een of meerdere keren per week, sommige al vanaf pup !
Omdat juist de harige gasten het hier zo leuk vinden, komen de mensen voordat deze naar hun werk gaan hun viervoeter graag brengen en kunnen deze tot 18.00 uur weer ophalen.

Omdat er bij dit hotel voor alle huisdieren steeds meer vraag ontstond om van de dagopvang gebruik te maken maar de mensen niet in de gelegenheid waren om de hond zelf te brengen of te halen door bv. met het hotel afwijkende openingstijden, is de BB TAX (beestenboel taxi) in het leven geroepen.
Deze dierentaxi haalt tussen 6.30 en 8.30 uur de hond bij u thuis op en zorgt voor het vervoer naar het hotel waar hem weer een fijne dag staat te wachten.
Ook kan hij natuurlijk weer thuis gebracht worden. (tussen 17.00 en 18.00 uur)
De kosten voor deze ritjes zijn in overleg.Dogsalon
Dierenhotel Dijkzicht beschikt over een mooie Dogsalon waar we alle soordten honden lekker en verantwoord kunnen wassen.
Bij het boeken van een verblijf in ons dierenhotel kunt u bij uw hond in uw account aangeven of deze gewassen moet worden en heerlijk gewassen weer mee naar huis kan.

Zoals gezegd kunt u een afspraak in de dogsalon bij het boeken van een verblijf aangeven maar ook ophalen en terugbrengen met onze dierentaxi behoort tot de mogelijkheden. Zelf brengen en halen kan natuurlijk ook. Een dagje in de dagopvang en gewassen weer naar huis ook geen probleem, alles kan!

​Wist u trouwens dat honden zoals golden retrievers,labradors maar ook herders het heerlijk vinden.

Ook rassen waarvan het minder bekend is dat deze een dikke jas uit doen kunnen in de dogsalon als herboren weer naar huis terug zoals de golden retriever,duitse herder... vraag ernaar.